Jægerspris Revyen 2022 - Plakat - Baggru
Jægerspris Revyen 2022 - Plakat - Baggru
Jægerspris Revyen 2022 - Holdet - Lukas.
Jægerspris Revyen 2022 - Holdet - Michel
Jægerspris Revyen 2022 - Holdet - Anne K
Jægerspris Revyen 2022 - Holdet - Sascha

For 4. gang er Anne Karin med på scenen, og dem som har oplevet hende før ved, hvorfor de kan glæde sig. Hun er en sprudlende humørbombe og kommer med sin virtuositet til at blæse salen omkuld endnu engang.

Skuespiller

Anne Karin Broberg

Sashca bliver årets kapelmester og sikke et scoop! Vi kender alle Sascha fra TV-programmet ”Hit med sangen,” og hendes turneer med gruppen ”Sing Sing Sing”. Med Sascha bag tangenterne tør jeg godt at love et musikalsk niveau, der får hele salen, og de om sig liggende bygninger, til at svinge!

Kapelmester

Sascha Dupont

Michel er Danmarks dygtigste revyinstruktør, og også for ham er det 4. år, han er med på holdet. Når Michel sidder i instruktørstolen, kan jeg med fuldstændig tryghed i stemmen love jer en revy, der er tempofyldt, musikalsk og helt igennem sjov!

Instruktør

Michel Castenholt

Ja, jeg er også selv med igen! Det er det gode ved at være direktør, så er der ingen, der kan bestemme over mig. Jeg er endnu engang glad for at give Jægerspris og omegn mulighed for en ekstremt hyggelig og latterfuld aften. Jeg håber så inderligt, at vi ses!

Skuespiller, og direktør

Lukas Birch